Taustalevyjen asennusohje1. FIN CAR 2001- matalan EU-kilven (118x442 mm)  taustalevyjen asennusohje  Pdf-versio
  1. 1.Asenna taustalevy kiinni autoon. Jos autossa ei ole kilven kiinnitykseen tarkoitettuja ruuveja, niin kiinnitä taustalevy vähintään neljällä n. 4,2x13 mm leveäkantaisella itseporautuvalla ruuvilla tai kahdella leveäkantaisella Pop-niitillä. Varmista auton jällenmyyjältä tai maahantuojalta, että puskurissa ei ole mitään vahingoittuvia antureita ennen poraamista/ruuvaamista.


  1. 2.Asenna peitintulppa kiinni rekisterikilven ruuvin paikalle


  1. 3.Katkaise kiinnityslukko varovasti vääntämällä. Mikäli onnistut rikkomaan tai hävittämään kiinnityslukon (tai valkoisen peitintulpan), niin ota asiakaspalveluumme yhteyttä - järjestetään asia kuntoon :)


  1. 4.Pujota kilpi paikalleen alhaalta ylöspäin, ja paina kilven alareunaa kevyesti


  1. 5.Aseta kiinnityslukko paikalleen, paina se kevyesti pohjaan saakka. Katso että lukkopala tulee oikein päin. Lovi tulee rekisterikilpeä vasten ja suora osuus jää näkyviin. Mikäli kiinnität myyntikilvet autoon, niin voit jättää lukkopalan painamatta pohjaan saakka. Näin voit helposti poistaa myyntikilvet, ja asentaa oikeat kilvet tilalle.


6. Kiinnityslukon paikallaan pysyvyys perustuu pieneen väkäseen. ”Sarvet” asennetaan alaspäin!


7. Rekisterikilven voi poistaa painamalla kilpeä lukon kohdalta kevyesti sisäänpäin ja työntämällä lukkopalaa alhaaltapäin reiästä vaikkapa euron kolikolla.


Sivu on optimoitu Safari selaimelle   © Kilpipaja.com Finland 2010-2022